header

De Masseur

Ik ben Bas Mulder, getrouwd met Tineke en vader van drie volwassen kinderen, sinds 2000 actief als gediplomeerd sportmasseur.

Naast mijn werk als wellnessmanager bij Wellness Goes, (een vestiging van Fitland) waar ik ook Hammam massages en ontspanningsmassages verzorg, ben ik actief in mijn eigen ruimte in de Julianastraat 1 in Heinkenszand.

In de jaren die ik nu masseer ben ik o.a. actief geweest bij European Cycling Events in Lloret de Mar. Met heel veel plezier heb ik hier 3 jaar in februari/maart de wielrenners gemasseerd die bezig waren met de voorbereiding van het seizoen.

Later heb ik via de KNVB de jeugd van het Zeeuws elftal als sportverzorger begeleid, wat ik 7 jaar ook met veel plezier heb gedaan. Zowel via de KNWU als via de KNVB heb ik diverse aanvullende cursussen en verdiepingsdagen gevolgd waar ik nog profijt van heb.

Ook heb ik enkele jaren bij gewerkt als masseur bij het kuur- en beautycentrum "de Parel" in Domburg. In deze periode ben ik meer gaan werken volgens de holistische methode i.p.v. de dualistische methode van de westerse medische wetenschap (dualistisch: lichaam en geest zijn gescheiden processen, holistisch: lichaam en geest beïnvloeden elkaar).

In 2007 ben ik in een ruimte bij Fitland in de Zeelandhallen begonnen aan de opbouw van een eigen praktijk. In 2012 is Fitland aan de andere kant van Goes begonnen met het wellnesscentrum en ben ik gevraagd om daar als manager wellness in dienst te komen. RoHo klus heeft toen voor mij een verbouwing thuis gerealiseerd en zo ben ik nu 30 uur per week aan het werk voor Fitland en in de overige tijd kan ik thuis behandelen.

3 keer heb ik ook een team in de Roparun als masseur begeleid, heel leuk werk voor een prachtig doel.

In de loop van de jaren heb ik de cursussen blessurepreventie, voetreflexmassage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, hotstone massage en hot- & coldstone massage, hammam massage, ayurvedische massage en tantrische massage gevolgd. In oktober 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Thaise Yogamassage.

Sinds november 2012 heb ik naast het werk bij Fitland in Goes dus mijn eigen ruimte in Heinkenszand, ik hoop u er binnenkort te kunnen begroeten. Is dit niet makkelijk voor u, ook op locatie masseren is mogelijk.

Bas

 

                 

 

 

Mail: info@massagebas.nl     Tel: 06-18076638