Behandelingen

 1. MassageBas is een praktijk waar massages worden uitgevoerd.
 2. Alle massages worden gegeven door een gediplomeerde masseur.
 3. Bij blessures vooraf de masseur inlichten.
 4. In de regel worden alle massages verricht door Bas, in geval van ziekte, noodzakelijke afwezigheid of overmacht zal de massage geen doorgang vinden. Er wordt dan een vervangende afspraak gemaakt.
 5. Op verzoek van een massage op locatie, wordt er verwacht dat uw ruimte schoon en hygiënisch is. Is dit niet het geval, dan zal de massage geannuleerd worden met volledige betalingsverplichting van de klant.

Tarieven

 1. Alle particulieren tarieven zijn inclusief 21% BTW. Indien u het op prijs stelt kunt u achteraf een BTW factuur per email ontvangen.
 2. Buiten een straal van 10 km, tot 45 km reisafstand vanaf Heinkenszand wordt € 0,20 per kilometer berekend.
 3. Eventuele parkeerkosten zullen worden doorberekend.
 4. Bij alle massages kan maar 1 persoon tegelijk geboekt worden. • Alle behandelingen zijn persoonlijk

Betaling

 1. Direct na de behandeling kunt u de betaling á contant of per mobiel voldoen (tikkie).

Annulering

 1. Elke behandeling mag tot 24 uur voor de gereserveerde datum en tijd kosteloos worden geannuleerd.
 2. Bij annulering binnen 24 uur voor de gereserveerde datum en tijd van een massage zal 50% van de behandeling in rekening worden gebracht.
 3. Indien u zonder kennisgeving niet verschijnt zal 100% van de massage aan u in rekening gebracht worden.
 4. In verband met andere werkzaamheden heeft MassageBas tot 1 week voor de gemaakte afspraak recht deze te verplaatsen in overleg met de klant.

Aansprakelijkheid

 1. MassageBas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel voortvloeiend door verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures, whiplash, diabetes, duizeligheid/slapeloosheid, epilepsie en medicijngebruik tijdens het intake en/of anamnesegesprek.
 2. MassageBas behoudt zich het recht de massage te weigeren bij personen die onder invloed zijn van alcohol, medicijnen, geestverruimende middelen of met een aanleiding tot contra-indicatie.
 3. MassageBas kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadiging, verlies van persoonlijke bezittingen tijdens of na afloop van behandeling.
 4. MassageBas heeft het streven om alle afgesproken diensten door te laten gaan. Mocht door welke omstandigheden ook dit niet mogelijk blijken dan proberen we voor een meest passende oplossing te zorgen.
 5. MassageBas mag van de betrokken klant een dossier bijhouden. Deze gegevens worden alleen door de masseur gebruikt ten behoeve van de klant. Deze gegevens zullen nooit gedeeld worden naar derden. Ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden dan als informatie voor de masseur.
 6. MassageBas beroept zich op de zwijgplicht tussen klant en masseur.
 7. Bij vermissing, verduistering of ontvreemding van eigendommen van MassageBas wordt er aangifte bij de politie gedaan.
 8. Alle massages die worden aangeboden door MassageBas zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij MassageBas is dit geheel op eigen risico.
 9. Bij het ondergaan van een massage accepteert u automatisch onze algemene voorwaarden.
 10. MassageBas behoudt zich het recht om de voorwaarden, prijzen en openingstijden te veranderen zonder kennisgeving vooraf.

Wijzigingen Algemene voorwaarden
De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door MassageBas, zonder aankondiging, gewijzigd worden.